Аз пък не знам да ви се хваля ли, да се оплаквам ли, обаче се навих да се пробвам да вкарам в правата вяра една малка група зверчета. Работата е по линия на един проект на ЕС повишаване провлекателността на училището ( ), Та значи успях да набера едва 8 деца, но стана така щото се реших в последния момент, имаше крайни срокове (от днес за вчера), попълваха се разни заявления..."ама аз го забравих", "ама майка ми я няма..." и т.н. От друга страна малка група е добре, щото може да се обърне повече внимание на всяко дете, понеже времето не е кой знае колко.
Също така Веско (опс...Господин Веселин Пенев ) ме увери, че мога да разчитам на вашата помощ (това си го знаех де, и точно затова се навих да се захвана). Засега не е необходимо да се събират модели на ръка - има някакъв разчет и ще има определени пари за материали и консумативи, които, мисля ще са достатъчни на първо време. Идеята беше в един момент да се явят и външни хора( разбира се това важи само за живущите във Варна), та да им покажат различни аспекти от моделизма, разни техники и пр.
Освен това другата ми идея беше популяризиране на хобито и клуба - накрая има предвидена т. нар "представителна изява" и исках да се направи една мини изложба в училище с наши модели (това е заявено да е към 20.06.2013 - нямаше друга възможност просто). Пък може и да не е "мини" изложбата - още по- добре. А там се разхождат едни люде със зелени тениски, па може и някоя медия да извикаме (макар че тогава трябва да се обадим на едни други "с връзки в медиите" ) Абе с две думи малко реклама на клуба - да видят, да чуят. Щото като обсъждахме проектите на педагогическия съвет, ставам аз и казвам: "Стендов моделизъм", а шефката се обръща и със странен поглед вика: "К'во е туй?" Аз обяснявам, а тя: "А защо имаш само 8 човека - ми то това е толкова интересно?!" Ами...това ме обнадежди всъщност! Та такива работи...
По принцип съм го замислил насочено повече към авиацията просто защото аз се занимавам с това, но ако някое хлапе прояви интерес към друго превозно средство - супер! Но тогава ще трябва яко да ме консултирате
Ами...това е засега.Поздрави!