Краси, кажи "да!"
И тутакси туширай няколко скептици(а може и зевзеци!)

Аз вече отпочнах Миг-а....
И ми се стъжни на момента. Гого пуши нервно в ъгъла...

Сега само режа, малко китосвах, после ще снимам, но ...къде да пусна снимки?!
africa corps написа: ...къде да пусна снимки?!
africa corps написа:Но това си е мой мнение, и може и да го променя.
Срещу половинка кайсиева ракия...
Не си мислете, че решението, което взех от няколко дена е повлияно от мнението на адаша. Не се плаша от работа и имах желание да направя и аз този МиГ, но защо в крайна сметка да имаме два МиГ-а, а да ни липсва някой от другите претенденти. Затова реших да разтоваря Миро от единия модел, ако той е съгласен. За момента съм намерил това http://www.hobbycult.com/product_info.p ... cts_id=661Лошото е, че е двуместния вариант, но пък си има ец.africa corps написа:Аз вече отпочнах Миг-а....
И ми се стъжни на момента. Гого пуши нервно в ъгъла...
От този кит на ІСМ може да се направи Миг-29, не съм казал ОВТ, но иска адски много работа.
Цената наистина е много добра, а твоята тема съм я следил и тогава и доколкото помня от самия модел ти не беше доволен. Все пак смятам да го поръчам и се надявам в понеделник да е при мен.McVess написа:Не мисля че ще е проблем смесването на едноместни с двуместни варианти, нали? Просто цената си заслужава отвсякъде. И знаем че ще направиш супермодел.
wolfenstein написа:обаче по-бих се кандардисал да направя нещо от обслужващата техника
moted написа:,така и на Веско ще остане в играта.
moted написа:При положение,че прототипите са 6,а ние сме малко повече
Назад към Популяризиране на хобито
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта